Aleja Svetog Save 70
Banja Luka
065 193 171
065 193 171
info@studiodot.org
info@studiodot.org
Ko smo mi?

Studio Dot je mali ali moćan tim kreativnih entuzijasta okupljenih oko ideje da strast pretvorimo u posao. Razvijamo, dizajniramo, oglašavamo, pišemo i objavljujemo zanimljive sadržaje na našem i engleskom jeziku, i činimo to uspješno od 2007. godine. Pri tom koristimo najnovije tehnologije pri kreiranju  web aplikacija s fokusom na dizajn, kvalitet, inovativnost i odlične performanse.

Web portali u našem vlasništvu su svakodnevni izvori informacija ljudima zainteresovanim za hranu i piće, zdravu prehranu, auto-moto i showbizz teme. Osim toga, obožavamo  WordPress, a trenutno radimo na izradi naše prve premium WordPress teme, koja će vam se sigurno svidjeti.

Filozofija

Naša je filozofija bi se u najkraćem mogla definisati kao kvalitet po prijemčivim cijenama. Bez obzira da li tek startate ili imate već razrađen biznis, sigurni smo da vaše poslovanje možemo unaprijediti tehnikama dokazanim u praksi, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Misija

Naša misija je unaprijediti vaš biznis kroz brendiranje i reklamne kampanje, kako bismo, kroz vaše online postojanje stvorili što bolju sliku o vašem poslovanju i na taj način došli do što više potencijalnih mušterija. Time se bavimo čitavu posljednju deceniju.


Započnimo rad na vašem projektu

Po izuzetno povoljnim cijenama, pomoći ćemo vam da dosegnete sopstvene poslovne ciljeve.


Kontaktirajte nas!