Ko smo mi

Studio Dot je mali ali moćan tim kreativnih entuzijasta okupljenih oko ideje da strast pretvorimo u posao. Razvijamo, dizajniramo, oglašavamo, pišemo i objavljujemo zanimljive sadržaje na našem i engleskom jeziku, i činimo to uspješno od 2007. godine. Pri tom koristimo najnovije tehnologije pri kreiranju  web aplikacija s fokusom na dizajn, kvalitet, inovativnost i odlične performanse.

Web portali u našem vlasništvu su svakodnevni izvori informacija ljudima zainteresovanim za hranu i piće, zdravu prehranu, auto-moto i showbizz teme. Osim toga, obožavamo  WordPress, a trenutno radimo na izradi naše prve premium WordPress teme, koja će vam se sigurno svidjeti.

filozofija

Naša je filozofija bi se u najkraćem mogla definisati kao kvalitet po prijemčivim cijenama. Bez obzira da li tek startate ili imate već razrađen biznis, sigurni smo da vaše poslovanje možemo unaprijediti tehnikama dokazanim u praksi, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

misija

Naša misija je unaprijediti vaš biznis kroz brendiranje i reklamne kampanje, kako bismo, kroz vaše online postojanje stvorili što bolju sliku o vašem poslovanju i na taj način došli do što više potencijalnih mušterija. Time se bavimo čitavu posljednju deceniju.